dimecres, 27 d’agost del 2008

RECEPTA - QUIRCHE LORRAINE

Ingredients (per a 6 persones)

- Un paquet d'oblees per a empanadilles
- Mantega
- 4 ous
- Una ampolla de crema de llet
- 150 g de bacon tallat a trossets petits
- 2 cebes mitjanes, tallades a trossets petits
- 200 g de formatge Emmental tallat en làmines
- Sal, pebre

Cal tenir a mà un motllo rodó desmotllable.

Realització:

Untar el motllo amb mantega i folrar-lo amb les oblees.
Barrejar els 4 ous i la crema de llet, afegint-hi la sal i el pebre.
Coure el bacon i la ceba en una paella.
Escampar el formatge tallat a làmines en la base del motllo. Abocar-hi per damunt la bareja dels ous, crema de llet, bacon i ceba.
Obrir prèviament el forn i quan estigui calent, posar-hi el motllo durant aproximadament una hora.

Per comprovar el bon grau d'acabat del plat, punxar-lo amb un escuradents. Si l'escuradents està sec és prova d'una cocció adequada.

Bon profit. Es pot menjar tan fred com calent.