dimarts, 1 de maig del 2012

Tots aquests dois


L'obra "Tots aquests dois" que s'ha produït al Círcol Maldà (el proper cap de setmana és el darrer) m'ha deixat un molt bon gust de boca.

Presenta la vida de Guillem d'Efak, cantant, escriptor i actor mallorquí, nascut a Guinea, que va estar actiu en el naixement i desplegament de la "Nova cançó", plena de ritme, vitalitat, peripècies, música, alegria i compromís amb el seu poble i el seu temps, amb un estil molt peculiar, ja que compta amb una interpretació genial de Pep Tosar, música en directe i l'acompanyament d'una narració audiovisual de la vida d'en Guillem exposada per persones que el van conèixer i ens el fan proper. Tot això en un ambient intimista i emotiu com és el Círcol Maldà.

La personalitat de Guillem, càlida i progressista, m'ha corprès. Tan sols em sap greu haver vist aquesta obra a les acaballes de la seva presentació, i no poder contribuir amb el boca a orella a que ningú se la perdi. Recomano als que encara hi siguin a temps que la vegin, o que estiguin a l'aguait si es torna a fer en alguna altra ubicació.

1 comentari:

Josep M.Cortina ha dit...

Suscric totalment aquesta opinió. És una obra excel·lent com totes les que ha presetat en pep Tossar al Cercle Maldà. És una llastima que no se sap per quins motius aquest home de teatre no tingui oberts altres espais teatrals més amplis i amb més difussió