Avui podem revelar un dels secrets més ben guardats: La recepta del plat més mític del cine - cena forum: "Les croquetes de la Manoli". Una imatge val més que mil paraules ...
Ingredients:
● 4 Botifarres
● 4 cullerades satisfetes de farina (beixamel)
● 1 litre de llet més o menys (beixamel)
● 1 polsim de sal i pebre (al gust)
● 100 g més o menys de pa rallat
● 3 o 4 ous grans
● Oli d'Oliva per fregir
Preparació:
Es posa en una paella amb una mica d'oli, (la carn de porc ja solta greix) la carn de les 4 botifarres (treta la pell) i es fregeixen procurant que la carn quedi solta, si queda endurida passar-la una vegada fregida per la picadora.
Una vegada fregida es posen 4 cullerades de farina damunt de la carn i removent perquè quedi compacte. A continuació es va tirant la llet a poc a poc i removent amb la cullera contínuament a fi d'evitar que es formin grumolls.
Una vegada vegem que l'espessor és consistent traiem de la paella la massa i la deixem refredar en una font. (es pot fer d'un dia per a un altre).
Per fer les croquetes, anem agafant petites porcions i una a una les arrebossem en pa rallat.
Després es baten els ous (convé fer-ho d'un en un i a mesura que s'acaba es bat el següent) i es passen les croquetes per l'ou i després novament per pa rallat.
Una vegada preparades les croquetes, es fregeixen en una paella profunda amb molt oli molt calent fins que quedin daurades
divendres, 9 de març del 2012
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
He decidit no provar de fer-les perquè segur que no em quedarien tant bé com les seves.
M'encanten les croquetes de la Manoli!! Gràcies per compartir la recepta! Haurem de provar de fer-les! :)
Publica un comentari a l'entrada