dissabte, 2 d’abril del 2011

Concert Roger Waters

Vull trencar el meu silenci informàtic participant al nostre estimat blog.

Dimecres vaig tenir el privilegi d’anar al concert d'en Roger Waters, un dels integrants del mític grup de Pink Floyd, que va actuar aquest 29 i 30 de març. Tan sols puc dir dues paraules “IM – PRESIONANT

Ha estat el millor concert de Rock simfònic que he vist i crec que veuré mai, sense exagerar el més mínim. “Perdoneu, però algú ho havia de dir“.
Un concert ple de llum, color i imaginació, en definitiva: una música que entrava a través dels 5 sentits.

Roger Waters brillant, rodejat de grans professionals i amb una posada en escena espectacular. 67 anys de professionalitat amb The Wall, editat fa uns quants anys i que ja havia tingut la sort de veure’l en directe a Barcelona, aquest cop però, aprofitant al màxim les noves tecnologies per continuar reivindicant les injustícies d’aquest món carregat de murs i que actulament encara són vigents a l'extrem orient, a l'àfrica... Murs que per desgràcia no són sempre lluny, sovint són davant dels nostres propis ulls i creixen amb la intolerància.

Us adjunto uns vídeos curtets fets amb el mòbil, no tenen massa qualitat i disculpeu la distorsió del so, però el motiu s’ho val.

Miquel Bort

1 comentari:

Josep M.Cortina ha dit...

Celebro de debò la teva incorporació al món dels bloggers. I no ha pogut ser més brillant, amb un reportatge breu però acurat i amb l'afegit de videos en directe. Si no fos perquè li podries fer la competència al meu fill Pau et recomanaria a l'ACN