dilluns, 29 de desembre del 2008

SESSIONS PROPERES

En la darrera sessió del cinefòrum es va debatre sobre el contingut de les properes sessions.

D’una banda, es va acceptar que la propera sessió, que tindrà lloc el divendres 16 de gener, dia en què celebrarem el cinquè aniversari del cinefòrum, Ricard Figueras presentarà la pel·lícula “Stardust memories” de Woody Allen. Unir la sapiència cinematogràfica d’en Ricard amb l’esperada presentació d’un film d’en Woody Allen promet una exitosa i festiva sessió.

D’altra banda, cara a les sessions següents, es va acceptar la proposta d’en Jordi Castells de fer un cicle de comèdies. Es va trobar interessant que a la vegada s’inclogués un sub-gènere del “cinema dins del cinema” que podia incloure pel·lícules tals com:

Dulce libertad
La noche americana

També es va acordar d’incloure un sub-cicle de comèdia italiana que podia incloure:

La escapada
Rufufu

I, finalment, algunes comèdies més que completarien un curs sencer – fins l’estiu – de comèdies. Així:

Demasiadas cuerdas para un violín
Fresa y chocolate

De tota manera, alhora que quallava l’anterior proposta, sorgia una contraproposta, com si en el cinefòrum coexistissin dues personalitats – Dr Jekill i Mr Hyde – que proposava una programació més trencadora i controvertida. Així van sorgir com a possibles títols en aquesta línia:

Crash - David Cronemberg
Twin Peaks- David Lynch
Old Boy (i, potser, els altres integrants de la trilogia de que forma part: Simpathy for Lady Vengeance i Synpathy for Mister Vengance)
El día de la Sandía
La pianista

Asesinos Natos
Pulp Fiction

Es va decidir començar amb la línia més “clàssica”, però d’una o altra manera es trobarà forat per encabir les dues personalitats del cinefòrum.