dimecres, 11 de juny del 2008

CRÒNICA DEL VIATGE

S'ha de reconeixer que la primera sortida del Cine Forum Teià de la seva seu va ser un èxit aclaparador. La logística, dirigida per en Martinell i en Jordi, impecable sense cap incidència. I no diguem de l'acollida que varem tenir a Galapagar on els amfitrions es varen desviure en tota mena d'atencions. La presentació del llibre també va resultar molt adient amb la temática de la pel·licula. I encara que aquesta va decebre a alguns dels assistents la presentació dels dos nois que hi havien actuat de figurants va donar un interès particular a la sessió.
El sopar excel·lent i encara que d'entrada el restaurant semblava molt massiu la qualitat del menjar i el servei varen resultar esplèndids. El diumenge el grup es va disgregar d'acord amb els gustos personals i els plans de tornada però pel que ens ha arribat tothom va fer o veure coses ben interessants.
En conjunt fa la impressió que "el personal" va quedar força content d'aquesta experiència i sembla que caldrà repetir-la un cop l'any. Ara caldrà fer propostes imaginatives però no es pot dubtar que sortiran més idees brillants.

1 comentari:

Jordi ha dit...

Permeteu-me afegir que a l'èxit del funcionament del viatge hi ha contribuït, a part de la il·lusió i ganes de tothom, el fet de disposar d'un hotel còmode i ben comunicat que ens va facilitar en Josep Maria Cortina.

Particularment he gaudit molt també els consells de tots: el d'anar el primer dia a la fira del llibre (que em va suggerir per primer cop en Joan), i els magnifics suggeriments del museu Sorolla i l'exposició fotogràfica (magnífica !) el segon dia per part de la Carme i en Josep Maria.

No cal dir que m'hagués agradat tenir més dies per poder seguir altres recomanacions (per exemple veure les troballes egípcies) ... però un altre cop serà.

Coincideixo ... un èxit ... a repetir-ho alguna altra vegada.