divendres, 13 de gener del 2017

Dissabte 17 de desembre - La reina de África




Dissabte 17 de desembre, ja a les portes de Nadal, vam dur a terme la segona sessió del cicle sobre John Huston : "La reina de África", interpretada per Katharine Hepburn i Humprey Bogart, com intèrprets principals, secundats per Robert Morley, en el paper del reverend Samuel Sayer, germà de Rose, la dona interpretada per Katharine Hepburn.


La pel·lícula ens trasllada a l'època de la segona guerra mundial. Les hostilitats entre anglesos i americans serveixen de marc a una història d'amor en la que dos personatges molt diferents es van acostant a mesura que vencen les dificultats que la natura els interposa i s'embranquen en l'objectiu comú de destruir un vaixell alemany.


Vam gaudir d'una bona estona. Impagables algunes escenes, com la mort del reverend o les escenes finals en els que amb la mort apretant-los el coll, la parella demana de casar-se.



Recuperant per una vegada el format clàssic de sopar (cine-cena fòrum), aquesta vegada amb sopar de nadal i amic invisible, John Huston, Humprey Bogart i Katharine Hepburn van suposar per nosaltres una entrada magnífica en les festes de Nadal, amb el decorat nadalenc molt càlid que ens van preparar la Carme i en Joan.